Wij steunen Stichting Opkikker, u ook?

Logopedie Arnhem Rheden Velp Giesbeek steunen stichting Opkikker

Oefeningen op maat

In onze praktijken geven we veel oefeningen op maat mee aan patiënten. Heel bewust op papier. De meeste mensen krijgen toch al voldoende digitale input. We belasten daarbij zo min mogelijk het milieu door de papierkeuze en de type printers die we hebben. Bij het vervangen van cartridges houden we lege cartridges over. Wij vroegen ons af wat we met deze lege cartridges kunnen doen. Deze mogen niet zomaar weggegooid worden in de prullenbak. En we weten dat cartridges en oude mobieltjes waardevol zijn.

Inzamelen voor stichting Opkikker

Daarom zamelen Logopedie Arnhem, Velp, Rheden en Giesbeek nu alle cartridges in om te laten recyclen. En het allermooiste, Stichting Opkikker ontvangt voor iedere cartridge een vergoeding, die regelrecht naar de Opkikkerdagen gaat! Stichting Opkikker zet gezinnen met een langdurig ziek kind gedurende die dag in het zonnetje. Niet alleen het zieke kind, maar het gehele gezin krijgt een warm bad die dag. Wij steunen daarmee van harte stichting Opkikker.

Logoopedie Arnhem Velp Rheden Giesbeek steunt Stichting Opkikker

Helpt u ook?

Help ons en Stichting Opkikker door ook uw oude cartridges mee te nemen naar de therapie. Geef ze aan de logopedist af en zij zorgt ervoor dat deze in speciale inleverdozen komen. Deze dozen worden door ons aangemeld bij het inzamelbedrijf. Zij halen de volle dozen op vanaf één centraal adres. Naast cartridges mag u ook uw oude mobieltjes meegeven, iedereen is daar heel blij mee. U bent van uw cartridges af, ze worden milieuverantwoord gerecycled en u steunt hiermee samen met ons gezinnen met een langdurig ziek kind.

Zo steunen we samen Stichting Opkikker

Nieuwsgierig geworden? Mail info@logopediegelderland.nl