Logopedie Arnhem

De praktijk voor Arnhem en omstreken waar logopedische behandelingen gegeven worden voor stoornissen die voorkomen bij baby’s, kinderen en volwassenen. Ook komen wij bij mensen aan huis, zoals ouderen en mensen die in diverse woonvormen woonachtig zijn.

Logopediste met meerdere praktijken, altijd één vlakbij..

Logopedie Arnhem is onderdeel van de Praktijk voor logopedie M.J.H. Naber-Melker. In 1985 is deze praktijk gestart in Velp. De praktijk zich ontwikkeld tot een allround praktijk. Het werkgebied strekt zich uit van Rozendaal, Arnhem, Velp tot Rheden, De Steeg, Ellecom, Duiven Westervoort, Giesbeek en Lathum.

Onze praktijk heeft momenteel meerdere locaties, zowel in Arnhem, Giesbeek, Velp als in Rheden. Op deze website vindt u informatie over onze praktijken, onze manier van werken, wat logopedie is, aanmeldingen/verwijzingen, contactgegevens, klachtenregeling en vergoedingen.

Voor deze website is een bewuste keuze gemaakt om veel informatie te geven over wat logopedie voor u kan betekenen. Logopedie is een breed vakgebied en veel meer dan alleen “spraakles”. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld hulp bij TaalprobleemArticulatieSlissen of Gehoorprobleem.

Van baby tot hoogbejaarde biedt logopedie paramedische zorg bij een veelheid aan stoornissen en aandoeningen.
Mocht u vragen hebben of opmerkingen, ook naar aanleiding van de site, neem dan gerust contact op. Dit kan telefonisch, via het contactformulier, via email info@logopediearnhem.nl of via telefoonnummer  085-0824423 . Wij beantwoorden graag uw vragen.